Ring oss: 23 00 30 40

Utleie

Forespørsel

Forespørsel om ledige lokaler henvendelser til
direktør Knut Asper
Tlf: 23 00 30 40 - 91550503
post@murmesternesforening.no

Murmesternes Forening Oslo

Murmesternes Forening, Oslo er en av Oslos eldste håndverksforeninger grunnlagt 1884. Foreningens medlemmer besitter allsidig kompetanse ved at flere medlemmer er spesialisert på ulike områder.

Våre medlemmer utfører alle typer oppdrag innen mur, puss, flis, restaurering og natursteinsarbeider. Flere av medlemmene utfører taksering av bolig og forretningseiendommer. I tillegg er flere medlemmer autoriserte entreprenører.

© Copyright 2016 by Murmesternes Forening Oslo. Alle rettigheter reservert. | Produsert av DigiPoint Norway

Lukke